İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi

Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi

Adres
Şelale Cad. Ata Sok. No3/2 Bahçeşehir2.Kısım Başakşehir / İstanbul //OKULUMUZ BAŞAKŞEHİRDE DEĞİL BAHÇEŞEHİR 1.KISIMDADIR//
Vizyon
Öğrencilerimize bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını öğreterek Türkiye’de gelişmiş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli seçkin ve özgün bir kurum olmaktır
Misyon
Milletine ve insanlığa faydalı sağlıklı düşünen tartışabilen ve sorgulayabilen sağlam karakterli Milli kültürüne bağlı fertler yetiştirilmesinde araç olan eğitim ve öğretim akışını düzenleyen eğitim ve öğretim etkin bir şekilde yerine getirilmesi ,çalışanların öğrencilerin ve velilerin memnuniyetlerinin artırılmasını geliştirilmesini sağlamaktır.
Rehber Öğretmen :
Derslik :40<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :TAM GÜN
DOĞALGAZ MERKEZİ SİSTEM
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
okulumuz ulaşım imkanları toplu ulaşımla bahçeşehir manavgat durağındadır taksimden 76d ve 76E(express) hatları bakırköyden E-57 mecidye köyden E-58 araçları ile ulaşım vardır avcılardan ve beylikdüzünden doğrudan ulaşım yoktur. (esenkent opet de inilip 20dk aşağı yürümek gerekiyor )
Yerleşim Yeri
bahçeşehir abdi ibrahim okulu yanı spradon kuleleri ortası gölete 750m uzaklıkta düdenlerin alt tarafında